Khamis, 5 Mac 2015

Kembali Bertaut....


Assalamualaikum...

Sudah hampir setahun baru laman ini dijengah. Rasa rindu kembali bertaut untuk menulis di laman ini. Sekarang sudah hampir 4 tahun bakal menghabiskan sisa pengajian sebagai bakal pendidik di UPSI. Semester terakhir ini sangat menyesakkan hati namun digagahi jua untuk menggapai impian sendiri.

Walaupun usia sudah menginjak dewasa, aku menganal banyak benda di sini. Hatiku gembira dikelilingi insan-insan yang bahagia dan sentiasa terhibur dengan setiap perlakuanku. Maaf andai hati ini mengguris hati kalian. Semoga bertemu lagi..

Ahad, 6 Mei 2012

Bunga-bunga cinta

Bunga-bunga cinta

Mama tiri @ stepmother.....




salam sayang semua....

hati ini sangat merindui kalian,,,KETUMBAR PRODUCTIONS....kenangan bersama kjalian tidak dapat dilupakan buat selamanya...

pertama kali nak lepaskan rindu kat blog ni...dah hampir dua bulan x up date blog...sibuk sangat kalah menteri...


glitter-graphics.com


KETUMBAR PRODUCTION:
satu nama yang sangat unik dan menarik jika pertama kali mendengaranya...ini adalah nama kumpulan teater yang pertama kali aku join,,,best sangat tau...
dan yang menariknya,,,aku berlakon jadi watak mak tiri kepada cinderelelah.....hahahahahaha.....
aku sangat berterima kasih kepada director group...Deel Hashim..sebab memberi kepercayaan kepadaku untuk memegang watak ni...susah juga ni...
melalui watak tu juga aku berkenalan dengan beloved hubby.....Pak Pandir yang mempunyai style yang tersendiri...aku juga dapat anak kandung sepasang dan anak tiri yang cantik tapi semput....hehehehehe...
i really miss you all guys,,,,harap2 sem depan kita akan duk sekelas lagi k.....
MUAHMUAHMUAHMUAHMUAH...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Sabtu, 31 Mac 2012

kerinduan.....

assalamualaikum dan salam sejahtera.....
dah lama tak blogging ni...rindu rasanya....biasa la...bz kan...
well....sem dua kali ni ok jer...xde paper yang menarik sangat..cuma kelas semua sudah bermula di kampus baru..kampus yang sangat luas dan tak larat nak jalan...cuma naek bus....sebenarnya macam-macam benda dah saya lalui di sini cuma tak sempat nak tulis je lah...sebab terlalu banyak kan...heheheheh
kawan-kawan pun ramai yang tak sekelas dah...cuma berjumpa di kolej saja...rindu juga dengan depa semua..

Jumaat, 3 Februari 2012

keputusan.....

laman utamalega rasanya bila dapat tengok keputusan semlam....thankz kpd mne2 yg bnyak menolong dlm stdy yer....jga kpd fmily yg bnyak memberi sokongan.....alhamdulilah...sy dpat angerah dekan ntk sem ini.....sem dpn hrap2 dpt maintainkan la.....
kepada teman2...sy merindui anda semua...wlaupun byk kenangan phit n manis ntara kita semua...kenangan itulah yg akan mematangkan kita dlm menghargai sebuah perhubungan......hrap2 korang semua x lupakan dri ini yer.....

Isnin, 16 Januari 2012

kepulangan....

assalamualaikum semua......:-)
hari ini merupakan hari yang ke-3 aku berada di rumah...aku akan menghabiskan cuti semester aku selama senulan di rumah...aktiviti???....hhhmmmmm...tak banyak yang menarik...luangkan masa bersama orang yang tersayang....family,,si dia,,teman-teman...kucingku yang comel...:-)....
walau bagaimanapun,,,rindu juga kepada teman-teman sekampus...kena tunggu buka semester depan la baru boleh bermanja dengan mereka....apa pun aku sangat merindui kalian.....
baiklah....sudah kering idea sebenarnya nak tulis apa sekarang ni...kita berjumpa lagi selepas ini....

Isnin, 2 Januari 2012

ujian.......syukur.....

rasanya belum terlambat lagi untukku mengucapkan selamat tahun baru 2012...tahun 2011 merupakan tahun yang banyak meninggalkan kenangan pahit dan manis pada diriku yang bergelar mahasiswi UPSI....pe;bagai perkara telah berlaku dalam hidupku yang banyak mematangkan fikiranku untuk menempuhi kehidupan yang akan datang...
dihina, dikeji, dibenci....itu semua sifat manusia yang tidak pernah puas dan menghargai apa yang mereka ada...huluran persahabatan dibalas dengan kesombongan yang tidak pernak padam dalam diri mereka...kasihan...
tapi tidak mengapa...suatu hari nanti mereka akan merasa apa yang aku rasa sekarang....
menjadi doktor kepada teman sebilik....satu pengalaman yang manis....harap-harap ramai lagi yang ingin menjadi pesakitku selepas ni....hehehehe...
apa pun...esok merupakan perjuangan sebenarku di UPSI...final exam...!!!!!//...aku akan buktikan yang aku adalah yang terpilih antara yang terpilih....
buat sahabat....saya sayang kamu semua....!!!!

 kenangan bersama rakan-rakan.....